Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog e-moderadors

Desembre 2008


Entrades del mes (Desembre 2008)
El "bon ambient" no és accesori!

Hola a tothom!

He llegit aquest article, resultant de l'estudi "Dinàmica de propagació de la felicitat en una gran xarxa social: anàlisi longitudinal de més de 20 anys en el Framingham Heart Study", publicat el 4 de desembre al British Medical Journal, i he pensat que us podia agradar a tots fer-li una ullada. Els propis autors creuen que els resultats són extrapolables a una xarxa social virtual... En tot cas, la lectura és amena i el tema interessant i adequat per aquestes dates.

Aprofito per desitjar-vos un molt bon any 2009 a tots!

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


FELICITACIONS DE NADAL COMPARTIDES

Hola companys,

Durant aquests dies he estat rebent postals de nadal internàutiques, nadales, filosofies de vida d'aquelles que et fan sentir per uns moments que et menges el món... i bé he pensat en penjar totes les cosetes que m'heu estat enviant per a que tots ho puguem disfrutar ja que hi han coses molt maques que penso que no s'han de quedar allí soles en el meu mail.
Aquí van les cosetes, començo amb la meva. BON NADAL!!!

 

LA MEVA POSTALETA

Nadala, Rosanna Royo.ppt AQUÍ LA NADALA DE LA ROSANNA ROYO. Molt maca!!!

 

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Vídeo moderadors de la III Jornada de Bones Pràctiques

Hola a tots i totes,

El vídeo dels moderadors del portal Justícia d'e-Catalunya, que es va mostrar en el decurs de la III Jornada Compartim al CEJFE, ja es pot visualitzar al canal del Departament de Justícia a Youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=vSjAu7F3mac

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


III jornada mediació penal juvenil

mediaciopenal.jpgEl dia 12 de desembre es va realitzar la III Jornada de Mediació Penal Juvenil al CEJFE. La participació va ser molt bona, tant pel nombre d'assistents a la jornada com per la dinàmica que es va crear en els debats. El poder comptar amb la presència del Sr. Enrique Echeburua, catedràtic Psicologia clínica de la Universitat del País Basc, va ser molt important per la comunitat pràctica que represento, ja que la qualitat de la ponència va generar gran participació, i de nivell, en el fòrum.

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Bones pràctiques de dinamització de comunitats

El naixement de comunitats de clients al voltant d'una marca comercial o d'un conjunt de serveis, està sent una de les principals tendències del Web 2.0. El recull Roc Fages citant Dion Hinchcliffe. El manteniment, consolidació i-per suposat-beneficis per a l'organització, són molt més grans si aquestes comunitats han nascut espontàniament, de baix cap amunt, com a fórmula per comentar i interaccionar entre els clients, sobre un gran servei ofert o una necessitat abans no satisfeta (Ikeafans). Es converteix, com a mínim, per l'empresa en màrqueting impagable.
D'aquí es deriva, presumiblement, l'opció de fomentar - i mantenir-l'aparició de comunitats de persones afins a la marca o al servei. Dion Hinchcliffe apunta 12 bones pràctiques a ten

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >