Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Desembre 2007


Entrades del mes (Desembre 2007)
Bones festes i Nous butlletins!!


 

http://es.youtube.com/watch?v=2AV6en7mu_g&feature=related

Primer de tot felicitar-vos les Festes i el Nadal amb una cançoneta antiga però bonica i entranyable i després destacar que ja tenim publicats al web els nous butlletins de desembre de la biblioteca perquè els doneu una ullada i a més ja han arribat altres butlletins jurídics externs que us poden ser d'interès:

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Presentació del Servei de Mediació de Ribera d'Ebre

  El passat dijous 14 de desembre es va presentar el Servei de Mediació de la Ribera d'Ebre, més enllà de La noticia a Gencat m'agradaria remarcar l'amplia assistencia de públic i alguns comentaris dels ponents: Anna Vall (directora del Centre de Mediació familiar) ens deia que si la nostra societat està canviant tant i tan de pressa, com és que el model de justícia encara és propi del segle 18. Cal buscar noves alternatives. La mediació pot ser una d'aquestes noves alternatives, a més facilitadora del diàleg.

El Josep Anglès (referent de les mediacions familiars de Justicia a

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Jornada de Prevenció i mediació comunitària al CEJFE

Ahir al Centre d'Estudis Jurídics i de Formació Especialitzada, es va fer la segona jornada de Prevenció i Mediació Comunitària. Sense encara tenir les dades es pot dir que vem ser més de 120 els assistents.

Des d'aqui m'agradaria donar-vos les gracies per la vostra assistència i participació al igual que a la Montse, l'Ismael i el Jesus, per les seves aportacions en l'espai de prevenció i a la Maria, la Marta i al Javier de MiC per la seva mediació i facilitarnos el debat.

La propera setmana us posarem en aquest espai, les conclusions del taller, tot esperant els vostres comentaris i aportacions per fer encara més ric aquest espai Alt

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 1