Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Novembre 2009


Entrades del mes (Novembre 2009)
Mediació al Centre d'estudis jurídics

El proper dijous 10 de desembre, pel matí, tindrà lloc la II jornada de bones pràctiques del Grup mediació e-Catalunya al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Ausiàs March, 40 Barcelona.

I per la tarda es continuarà amb la Thelma Butts per parlar de "Les emocions i la gestió de la ira en la mediació" i "Com crear una conversació nova i positivitzar l'ambient" La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins al 6 de desembre al web Inscripció a les activitats formatives del Cejfe apartat

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Informació sobre jornades i seminaris

Preinscripció _SP_09-10.doc

cicle_seminaris_participacio 09.pdf

3-12-09_II_Jornada_Bones_Pràctiques_d_Inclusió_Social1.pdf

Us adjunto els triptics informatius del cicle de seminaris sobre Participació ciutadana, amb la seva butlleta d'inscripció

i la jornada de bones pràctiques que es farà a Reus el proper 3 de desembre

per si son del vostre interès

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


La trobada de Prevenció i mediació comunitària

Public Jornada prevenció 09.JPG

 

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència, als que veu venir al centre d'estudis jurídics i als que veu assistir online. Ens agrada veure en un mateix espai a un seguit de gent que veiem cada una en el seu municipi. Que interessant seria poder drear una xarxa d'intercanvi, cada cop més amplia, cada cop més fluida, perque les experiències es puguin traspassar d'un municipi a un altre.

Durant els propers dies anirem posant al ecatalunya i al nostre espai de prevenció i mediació comunitària, els diferents materials que ha generat la jornada

De moment, ja podeu trobar al edocuments, jornades de prevenció a la carpeta del 09.11.17 prevenció, el material que ens va passar al Jaume Funes.

Més endavant hi afegirem altres materials escrits

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisNos vemos mañana!

Mañana es el día en el que nos reencontraremos en una jornada que también será de celebración, como ya sabéis, puesto que cumplimos 5 añitos. 

Queremos que a partir de esta jornada, este programa de prevención de la delincuencia juvenil y de mediación comunitaria,  traspase los lindes de nuestra Cataluña y podamos contar con la participación en jornadas y con las aportaciones en esta página web de muchos profesionales que comparten nuestras mismas inquietudes.

 Contamos con  vosotros, hasta mañana

Saludos del equipo

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >