Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Octubre 2007


Entrades del mes (Octubre 2007)
Inici del Programa a Vilobí d'Onyar,Salitja i Sant Dalmai

L'ajuntament de Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai, a la Selva, ha demanat col·laboració al Programa de Prevenció i Mediació Comunitària per a analitzar les problemàtiques que presenten uns grups de joves al municipi i dissenyar respostes que aturin els comportaments incívics i preservin la convivència. La primera reunió es va celebrar el 29.10.2007 a la sala de plens de l'ajuntament i varen assistir l'alcalde i els regidors així com  tècnics de diferents àrees  municipals i dels departaments de Justícia i d'Interior.

 

Pàgina de l'ajuntament

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Una futura llei de mediació?

 

La consellera de Justícia anuncia la voluntat del Departament de fer una Llei que abasti tots els àmbits de la mediació

Notícia del Departament de Justícia

Aquest anunci, es va fer durant les jornades sobre mediació realitzades a Palafrugell i organitzades per l'ajuntament amb la col·laboració de MyC (Mediación y Convivencia) empresa que gestiona el Servei de Mediació d'aquest municipi.

Properament podreu consultar a l'espai de documentació la presentació que va fer l'Ana Nogueras en aquestes jornades

Cal dir que ens trobem en un moment molt interessant de l

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


La jornada de La Selva

110_1060.JPG El passat 19 d'octubre es va realitzar a la seu del consell comarcal de la selva sobre "Convivencia i Resolució de conflictes"

Més enllà d'informar que properament posarem les ponencies i algunes fotos en l'apartat de documentació perque les pugueu consultar, us voliem fer algun comentari.

Cal dir que el nivell de les ponències va ser molt alt, si de cas ens va faltar temps per aprofundir millor en el treball realitzat per cada un dels ponents. Com a petita presentació i pinzellada de cada un:

La Isabel Bujalance ens va pa

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Ja podeu demanar els nous articles sobre MEDIACIÓ FAMILIAR

Benvolguts, aquí teniu una primera bibliografia sobre articles buidats a la biblioteca del CEJFE sobre mediació familiar, la cerca l'he extret de l'Hemeroteca en línia, servei al qual tots hi teniu accés des de la intranet. 

   Cerca d''''articles a l''''hemeroteca en línia
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Avantprojecte de mediació familiar i comunitaria

consultar avantprojecte

El Departament de Justícia ha elaborat un Avantprojecte de llei de mediació familiar i comunitària de Catalunya, que properament serà sotmès a l'aprovació del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Aquest avantprojecte de llei vol modificar la llei de mediació familiar que està en vigor des de l'any 2001, a l'hora que vol incloure la regulació de la mediació comunitaria.

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >