Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Desembre 2006


Entrades del mes (Desembre 2006)
Nova data per a la propera sessió metodològica, 16 de gener de 2007

La propera sessió metodològica tindrà lloc el dia 16 de de gener de 2007 i estarà coordinada per l'experta mediadora i psicòloga Núria Villanueva, que presentarà un cas de mediació familiar intrajudicial.

 La darrera sessió metodològica del dia 12 de desembre, coordinada per l'experta mediadora i psicòloga Núria García, es va retransmetre des del portal Solomediación i es va difondre des del portal e-Catalunya. Núria García va oferir una presentació molt interessant d’un cas de mediació indirecta intergeneracional en un conflicte amb ordre d’allunyament. Es va fer èmfasi en el treball metodològic emprat per dissenyar el procés de mediació i la importància de tenir en compte el sistema de valors de les parts segons el seu país d’origen.

Els membres del portal e-Catalunya van poder seguir en directe aquesta sessió metodològica. Les persones subscrites al servei addicional que ofereix Solomediación disposen, durant un mes, de l’accés en diferit a aquesta sessió metodològica.

 Trobareu l'acta corresponent a aquesta darrera sessió al portal e-Catalunya a l'apartat sessions metodològiques del grup de mediació familiar.

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Felicitació de Nadal

Us desitgem molt bones festes i que l’any 2007 ens aporti a tots realitats i vivències positives, renovades il·lusions i molts motius per sentir-nos feliços.  

Ens acomiadem fins al mes de gener quan tornarem a estar amb tots vosaltres amb més notícies i novetats sobre mediació al proper Infomediació.

Finalment, us recomanem la visita al web de Nadal del Gencat amb continguts de tradicions, consells, recomanacions i propostes sobre Nadal.

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Jornades de mediació al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

El 13 de desembre es va fer la Jornada de Prevenció Comunitària i Mediació en Justícia Juvenil al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. L’objectiu d’aquesta Jornada va ser conèixer i reflexionar sobre els diferents plans de prevenció i intercanviar experiències entre els professionals de les administracions locals i de la Generalitat de Catalunya. 

També, el 18 de desembre es va dur a terme una jornada de mediadors de Justícia Juvenil: és la primera jornada de bones pràctiques destinada als mediadors de Justícia Juvenil que treballen a Catalunya. 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Plataforma e-Catalunya

eCatalunya és una plataforma virtual creada per iniciativa del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. És un servei especialment dirigit, d'una banda, a comunitats professionals que treballen conjuntament, com ara metges, educadors o innovadors, ide l'altra, a comunitats ciutadanes formades per col·lectius diversos: pacients, estudiants, joves artistes, etc. 

Dins d’aquest projecte, hi ha el Portal de Justíciaal qual pertany el grup de mediació familiar.

Us presentem aquest document que us permetrà treure-li el màxim profit a aquesta important eina que tenim a la nostra disposició: Guia ràpida de la plataforma virtual e-Catalunya (PDF, 201 kB) 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Notícies sobre el II Congrés Internacional de Mediació Familiar a Zamora

Us facilitem els enllaços quatre notícies aparegudes a la premsa que mostren aspectes i conclusions d’aquest congrés que es va dur a terme a Zamora els dies 6 i 7 de novembre.

 

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >