Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Desembre 2010


Entrades del mes (Desembre 2010)
Innovació a l'Administració de la Generalitat destaca al Centre de Mediació

 

El Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya ha estat destacat per la seva innovació en el servei de resolució de conflictes. Ho trobareu al llibre Innovació a l'Administració de la Generalitat Volum 1 25 iniciatives innovadores lliçons apreses.

 

També podeu trobar l'enllaç a www.facebook.com/mediacio

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: innovacio, iniciatives, centre
0 Més informació
0 comentaris


Quarta sessió metodològica a Barcelona. Dimarts 18 de gener de 2011

 

La quarta sessió metodològica a Barcelona del curs 2010-2011 tindrà lloc el 18 de gener, a les 16.30 h, a la seu del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (c. Pau Claris, 158, 4a planta. Barcelona) i estarà coordinada per les expertes mediadores Gemma Feliu i Lola Montejo. Es presentarà i treballaràuna mediació comunitària molt interessant. La inscripció està oberta. Per reservar plaça, cal trucar al Centre de Mediació (tel. 93 567 44 84).

 Amb la col·laboració del portal Solomediacion, tots els membres del grup Mediació poden veure les sessions metodològiques en línia al portal e-Catalunya i participar-hi a través del xat.Per veure-les, calanar a

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: sessió, metodològica, centre, mediació
0 Més informació
0 comentaris


Propera supervisió de mediacions. Barcelona, 19 de gener de 2011

El Centre de Mediació ofereix un servei de supervisió de mediacions, preferentment en curs, a càrrec de l'expert mediador Jordi Palou i Loverdos.

 La propera sessió de supervisió tindrà lloc dimecres 19 de gener. Les persones mediadores que vulguin comentar i supervisar un cas, que estiguin treballant o hagin acabat recentment, poden trucar al Centre de Mediació (tel. 93 567 44 84) per sol·licitar-ho.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: supervisió, mediacio, loverdos
0 Més informació
0 comentaris


Èxit de participació en les III Jornada de Bones Pràctiques del Grup Mediació e-Catalunya

 Les III Jornada de Bones Pràctiques del Grup Mediació d'ahir 2 de desembre van ser tot un èxit d'assistència i participació, amb més d'un centenar de persones mediadores.

 Es van presentar i lliurar als assistents els dos productes elaborats aquest any pels dos equips de mediació del Programa Compartim. D'una banda, un díptic dirigit als ciutadans usuaris de la justícia i el document Procés de treball per a l'elaboració d'un producte de difusió de la mediació en l'àmbit judicial. Es tracta d'un díptic molt innovador, amb lemes molt clars i directes, ja que com va apuntar un dels participants a la Jornada, s'ha fet pensant en els ciutadans i en el que esperen les persones usuàries de la mediació i dels mediadors. D'altra banda, la Guia pràctica de met

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 1