Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Febrer 2009


Entrades del mes (Febrer 2009)
Propera sessió metodològica i e-Conference. Barcelona, 10 i 11 de març de 2009

La sisena sessió metodològica del curs 2008-2009 tindrà lloc el 10 de març de 2009, a les 16.30 h, a la seu del Centre de Mediació Familiar (Gran Via, 604, 6a planta. Barcelona) i estarà coordinada per Marta Ponce i Lidia Nadal, expertes mediadores. Es presentarà i treballarà el cas "Una mediació intergeneracional".
I excepcionalment aquest mes, al dia següent, DIMECRES 11,  de 18.30 a 20.00 h, es farà la conferència de mediació de les  e-Conferenceorganitzada per Solomediacion i amb la col·laboració del Centre de Mediació Familiar de Catalunya. El ponent serà Daniel Martínez Zampa, advocat i mediador, qui presentarà la ponència "Experiències de mediació a Argentina: avenços i reptes".
 
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


La consellera Tura aposta per la mediació

 

La consellera Tura ha manifestat que cal abordar una reforma profunda de la justícia i remarca la importància de fomentar la mediació entre d'altres mesures.
Vegeu la notícia aquí 
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Jornada de divulgació de la mediació familiar. Girona, 19 de febrer de 2009

 

El 19 de febrer el Centre de Mediació Familiar de Catalunya farà una jornada de divulgació, adreçada a tècnics i a d'altres operadors socials i jurídics vinculats a l'Ajuntament de Girona, per millorar el coneixement de la mediació i la derivació de casos.
 
La jornada tindrà lloc a les 10 h al Centre Cívic Pont Major de Girona.
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Inauguració del nou Servei de Mediació als jutjats de Cornellà. Cornellà, 20 de febrer de 2009

El 20 de febrer s'obrirà el nou Servei de Mediació del Centre de Mediació Familiar de Catalunya a l'edifici dels Jutjats de Cornellà. Aquesta oficina serà atesa per una persona experta en mediació, donarà servei als jutjats i informarà sobre la mediació als ciutadans de Cornellà cada divendres de 9.00 h a 14.00 h.

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Pascual Ortuño nou director de l'Escola Judicial

 

El Consejo General del Poder Judicial ha nombrat per unanimitat en el seu darrer Ple, al magistrat Pascual Ortuño com a nou Director de l'Escola Judicial.
Pascual Ortuño, actual Director General del Dret i Entitats Jurídiques, continuarà impulsant la mediació des de el seu nou càrrec.
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >