Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Gener 2011


Entrades del mes (Gener 2011)
Propera supervisió de mediacions. Barcelona, 17 de febrer de 2011

El Centre de Mediació ofereix un servei de supervisió de mediacions, preferentment en curs, a càrrec de l'expert mediador Jordi Palou i Loverdos.

La propera sessió de supervisió tindrà lloc dijous 17 de febrer. Les persones mediadores que vulguin comentar i supervisar un cas, que estiguin treballant o hagin acabat recentment, poden trucar al Centre de Mediació (tel. 93 567 44 84) per sol·licitar-ho.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: supervisió, mediacio, loverdos
0 Més informació
0 comentarisCinquena sessió metodològica a Barcelona. Dimarts 8 de febrer de 2011

La cinquena sessió metodològica a Barcelona del curs 2010-2011 tindrà lloc el 8 de febrer, a les 16.30 h, a la seu del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya (c. Pau Claris, 158, 4a planta. Barcelona) i estarà coordinada per les experta mediadora Clara Casado. Es presentarà i treballaràun cas de mediació i justícia restaurativa molt interessant. La inscripció està oberta. Per reservar plaça, cal trucar al Centre de Mediació (tel. 93 567 44 84).

 Amb la col·laboració del portal Solomediacion, tots els membres del grup Mediació poden veure les sessions metodològiques en línia al portal e-Catalunya i participar-hi a través del xat.Per veure-les, calanar a

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: sessio, metodologica
0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 1