Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Juny 2009


Entrades del mes (Juny 2009)
El Departament de Justícia signa un conveni amb l'Ajuntament de Castelldefels per impulsar la mediació

 

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i l'alcalde de Castelldefels, Joan Sau, van signar el 22 de juny un conveni per a la posada en funcionament del Servei d'Informació de Mediació dins del Centre de Mediació i Convivència de l'Ajuntament. A l'acte, també hi va assistir la directora general de Dret i d'Entitats Jurídiques, Elena Lauroba.
 
Des d'aquest Servei s'informarà els ciutadans de Castelldefels dels avantatges de la mediació com a eina de resolució de conflictes, se'ls ajudarà a emplenar els formularis i, si compleixen els requisits, es derivaran els casos al Centre de Mediació Familiar de Catalu
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


La consellera de Justícia inaugura el Simposi Europeu sobre Tribunals i Mediació

 

Durant l'acte d'inauguració del Simposi Europeu sobre Tribunals i Mediació, la consellera Montserrat Tura va valorar com a «molt satisfactòria» aquesta trobada de jutges que aposten per la mediació. D'altra banda,va destacar les conseqüències favorables que suposen, per a la consolidació de la mediació al nostre país, l'aprovació el proper mes de juliol de la Llei de mediació en l'àmbit del dret privat i l'elaboració del Llibre blanc de la mediació a Catalunya.
 

Podeu llegir la notícia sencera al

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Propera sessió metodològica 16 de juny 09

La darrera sessió metodològica del curs 2008-2009 tindrà lloc el 16 de juny a les 16.30 h a la seu del Centre de Mediació Familiar (Gran Via, 604, 6a planta de  Barcelona) i estarà coordinada per Avelina Rucosa, mediadora i advocada. El tema a tractar es  "Comparativa d'un cas pràctic: Evolució de les ruptures de parella, de la segona república fins a la mediació". La inscripció està oberta. Per reservar-hi plaça, cal trucar al Centre de Mediació (tel. 93 567 44 84).

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Èxit de la jornada amb Marinés Suares

Èxit de la jornada amb Marinés Suares

La Jornada "Treballar les narratives facilitant la comprensió mútua i el consens en l'espai de mediació", inaugurada per la consellera Montserrat Tura i
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 1