Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Juliol 2010


Entrades del mes (Juliol 2010)
El Departament de Justícia signa un conveni amb l'Ajuntament de Ripollet per a la posada en marxa del Servei d'Informació sobre la Mediació

 

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, han signat avui un conveni per a la posada en funcionament del Servei d'Informació sobre la Mediació dins del Servei de Mediació Comunitària de l'Ajuntament.
 
Aquest nou Servei potenciarà  la mediació  a Ripollet com a eina de resolució de conflictes i permetrà obrir noves vies de col·laboració entre el Servei de Mediació de Ripollet i el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: conveni, mediacio, ripollet
0 Més informació
0 comentaris


El Departament de Justícia signa un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d'Advocats per oferir orientació jurídica al ciutadà i potenciar la mediació

 

La consellera de Justícia, Montserrat Tura; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el degà del Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB), Pedro L. Yúfera, han signat un conveni per posar en funcionament un servei integral d'atenció i orientació jurídica als ciutadans de Barcelona. Alhora, el Departament de Justícia i l'Ajuntament també han signat un segon conveni per tal de potenciar i impulsar la mediació com a instrument de resolució de conflictes. 
 
Podeu trobar més informació a la
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: conveni, mediacio, barcelona
0 Més informació
0 comentaris


Aprovat el llibre segon del Codi civil de Catalunya

El Parlament de Catalunya ha aprovat el 14 de juliol, el llibre segon del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i a la família. Aquest llibre adapta la llei als canvis que s'han produït en la societat catalana i a les característiques de les famílies actuals que no són reflectides en el Codi de família vigent (aprovat el 1998).

 

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: aprovat, codi, familia
0 Més informació
0 comentaris


Convocatòria d'un lloc de mediador/a a Vilafranca del Penedès Juliol 2010

 

L'Oficina Tècnica de Ciutadania de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix un lloc de feina per a un/a mediador/a. La data límit de presentació de currículums finalitza el 27 de juliol de 2010.
 
 
Dades
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: oferta, plaça, vilafranca
0 Més informació
0 comentaris


Relació definitiva de persones admeses i excloses en la convocatòria d'implantació del Programa pilot de mediació en àmbits del dret privat.

Us comuniquem que en data d'avui ha sortit publicada al DOGC la relació definitiva de persones admeses i excloses en la convocatòria d'implantació del Programa pilot de mediació en àmbits del dret privat.

 
Ho podeu consultar al web del Centre de Mediació
 
O bé directament consultar-la en el següent link:
 
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: pilot, civil, resolució
0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >