Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Notícies de mediació

Març 2009


Entrades del mes (Març 2009)
Propera sessió metodològica i e-Conference. Barcelona, 14 d'abril de 2009

La setena sessió metodològica del curs 2008-2009 tindrà lloc el 14 d'abril a les 16.30 h a la seu del Centre de Mediació Familiar (Gran Via, 604, 6a planta de  Barcelona) i estarà coordinada per Josep Vallés Herrero, pedagog, educador i expert mediador de Terres de l'Ebre. Es presentarà  "L'anàlisi DAFO aplicat a l'avaluació de necessitats en una mediació familiar: una estratègia per a millorar intervencions". La inscripció està oberta. Per reservar-hi plaça, cal trucar al Centre de Mediació (tel. 93 567 44 84).

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


L'Ajuntament de Cambrils posa en marxa el Servei d'Informació de la Mediació Familiar

L'Ajuntament de Cambrils posa en funcionament el Servei d'Informació de la Mediació Familiar,    fruit d'un conveni signat amb el Departament de Justícia, durant el passat mes de novembre.

 

 
 
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Èxit de la jornada amb Aldo Morrone

 

La sisena Jornada de formació adreçada als mediadors familiars especialitzats en l'àmbit judiciala càrrec d'Aldo Morrone ha estat un èxit de públic i participació.
 
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Conveni de col·laboració de suport a la mediació entre el Dep. de Justícia i la Fundació Carmen y María José Godó

Signatura del Conveni de col·laboració de suport a la mediació entre el Departament de Justícia i la Fundació Privada Carmen y María José Godó
 
El passat 18 de febrer es va signar el conveni de col·laboració per al suport als projectes d'implantació  i consolidació de la mediació a Catalunya, entre el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Privada Carmen i María José Godó.
 
Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentaris


Conveni d'un servei d'informació de mediació familiar a Valls

La consellera de Justícia i l'alcalde de Valls signen un acord per a la posada en marxa d'un servei d'informació a la mediació familiar al municipi

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, han signat avui un acord de col•laboració per a la posada en marxa d'un servei d'informació a la mediació familiar dins de l'Ajuntament de Valls.

Veure l'entrada completa...

0 Més informació
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >