Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Ajuda

Darreres entrades
Els nostres millors desitjos per aquest any 2015

Ja estem en marxa i amb les energies renovades!

Després de la celebració del desè aniversari del Programa de Prevenció i Mediació Comunitària, toca recollir tot el camí recorregut en un llibre que pretenem sigui un "manual" per qui estigui interessat a treballar de manera preventiva els conflictes que puguin sorgir a l'àmbit comunitari. Les metodologies que fem servir, les dinàmiques que ajudem a crear, les xarxes que són tan necessàries perquè la feina no recaigui en un mateix professional,... seran una part important del llibre que esperem poder presentar el mes de juny.

Seguirem informant!

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 67 lectures


Ple a la celebració del desè aniversari del Programa de PMC

 Any rere any, apostem perquè la jornada anual siguin un punt de trobada amb tota la gent compromesa amb la convivència, sigui quin sigui el seu àmbit de pertinença.  Amb motiu del desè aniversari del Programa hem tingut la sort de comptar amb l'experiència i les aportacions de professionals de 4 municipis i amb l'inestimable participació del Sr. J.P Lederach. 

Els companys de Palafrugell, Palau-solità i Plegamans, la Pobla de Segur i Platja d'Aro, representen una petita mostra de tots els municipis amb els que treballem, però, van tenir l'habilitat d'escenificar amb exemples molt clars, la diversitat d'accions que es poden promoure i dur a terme a l'àmbit local en matèria de prevenció.   

El Sr. Lederach ens va contagiar el seu entusiasme i encoratjar a continuar amb una tasca que considera primordial, com la recerca de les causes del conflicte, la

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 206 lectures


Jornada anual de Prevenció i Mediació Comunitària 17.12.2014

Hola bon dia,

Avui encara esteu a temps de formalitzar la vostra inscripció a la celebració del  X aniversari del Programa de Prevenció i Mediació Comunitària!

Us esperem nombrosos... 

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 168 lectures


IX Jornada de Prevenció i Mediació Comunitària

ix_jornada_prevencio_mediacio_comunitaria_20141217_programa.pdf

A l'enllaç anterior podeu trobar el triptic del programa de la IX Jornada de Prevenció i Mediació Comunitària que farem el proper 17 de desembre al Centre d'estudis Jurídics. En aquest triptic hi trobareu l'enllaç per inscriure's, si és del vostre interès

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
3 comentaris
lectures 376 lectures


Celebrem 10 anys del Programa de Prevenció i Mediació Comunitària

Benvolgues i benvolguts,

Aquest any celebrarem el desè aniversari del programa de Prevenció i Mediació Comunitària (PMC). Hem preparat una jornada especial  pel dia 17.12.2014 de 9h a 14h al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, C. Ausias Marc, 40 - Barcelona

Tan aviat com estigui el programa definitiu us informarem, però us volem avançar que aquest any tindrem una taula amb representació de difverses experiències municipals  promogudes pel Programa de PMC i també un ponent de luxe, de renom internacional, especialiste en construcció de la Pau: el Sr. John Paul Lederach.

Reserveu-vos aquest dia a l'agenda. Us esperem com cada any per retrobar-nos i renovar l il·lusions.

Salutacions de l'equip

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
2 comentaris
lectures 277 lecturessegüent >>