Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Ajuda

Darreres entrades
Conferencia inaugural sobre construcción de la paz en el IDEC
Os informamos sobre la conferencia inaugural que se hará el día 9 de octubre a las 18h en el IDec, con la presencia de Sor Lucía Caram para hablar sobre como se construye la paz.
Os dejo aqui el enlace para difundir y para inscribirse
La conferencia es libre y gratuita pero por tema de plazas es necesario  que la gente se inscriba.
Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 55 lectures


Molt bones a tothom...

Ja ben iniciat el curs, us volem desitjar una bona "rentrée" i informar-vos que el proper dilluns iniciarem uns cursos de formació dirigits als mediadors de la llista del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya en col·laborció amb el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. En el marc de la nostra tasca com a formadors del CEJFE, tindrem l'oportunitat de fer un curs a Girona (del 22.09 al 06.10) i un altre a Barcelona (del 13.10 al 27.10) Per a més informació, consulteu amb el CEJFE...

Ja us anirem informant de les activitats de l'equip per les properes setmanes...

Salut!

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 36 lectures


Temps de vacances...

Com cada any us volem desitjar un excel·lent temps de vacances, d'esbarjo i de descans a tothom. Tant si marxeu uns dies o com no, és el moment de recarrgar piles per afrontar el segon semestre que, a ben segur, vindrà carregat d'esdeveniments de tot tipus....

Us deixem una frase de José Saramago que expressa perfectament el que pensem sobre la feina que intentem dur a terme en el marc de la Prevenció i també una imatge d'una quadre de Sorolla "mar de Biarritz"

Bon estiu a tothom i el setembre tornem amb energies renovades...

"Vamos a trabajar, sabiendo que hay árboles que plantamos y que tal vez su sombra no nos acoja, porque su crecimiento es muy lento, y que tal vez tampoco comeremos de su fruto. Pero, no obstante, lo plantamos porque esperará algún día por otros".

José Saramago

 

Sorolla mar de

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
4 comentaris
lectures 125 lectures


MOLT URGENT NO RESPONGUEU A LA LLISTA DE CORREU

Benvolgudes i benvolguts,

Ens estem trobant amb un problema que no s'havia donat fins ara. Resulta que quan rebeu una recomanació de la llista de prevenció í mediació comunitària és important que sobretot no contesteu el correu ja que esteu reenviant la resposta als 750 membres de la plataforma i això està colapsant els correus.

Si voleu comentar alguna cosa amb nosaltres, Robert Gimeno i Ana Nogueras que som els administradors, feu servir els nostres mails unicament.

rgimeno@gencat.cat   i    anogueras@gencat.cat

Moltes gràcies

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
lectures 237 lectures


Ple total a la Jornada de Castell-Platja d'Aro del 30 de juny

Els pronòstics no van arribar ni de lluny al nombre d'inscrits que varem tenir a la Jornada: 300  i una participació de més de 250 persones.

El tema s'ho valia i així ha quedat palès. L'humor i la resiliència, el treball en xarxa, el compromís, els vincles, etc.... Una organització compartida entre el CEJFE i l'ajuntament de Castell Platja d'Aro, una comissió de tècnics compromesos i il·lusionats, uns ponents de luxe i un públic molt participatiu han fet que aquest dia 30 de juny fos molt especial. La xarxa ha funcionat i tothom es pot sentir molt satisfet amb la feina feta. Agraïments a tothom per aquest regal.

Us deixem el vídeo que il·lustra la tasca que aquest municipi ha dut a terme sobre el treball en xarxa.

https://www.youtube.com/watch?v=H7pBIW7UJfE&lis

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 308 lecturessegüent >>    


Darrers comentaris