Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Ajuda

Darreres entrades
Temps de vacances...

Com cada any us volem desitjar un excel·lent temps de vacances, d'esbarjo i de descans a tothom. Tant si marxeu uns dies o com no, és el moment de recarrgar piles per afrontar el segon semestre que, a ben segur, vindrà carregat d'esdeveniments de tot tipus....

Us deixem una frase de José Saramago que expressa perfectament el que pensem sobre la feina que intentem dur a terme en el marc de la Prevenció i també una imatge d'una quadre de Sorolla "mar de Biarritz"

Bon estiu a tothom i el setembre tornem amb energies renovades...

"Vamos a trabajar, sabiendo que hay árboles que plantamos y que tal vez su sombra no nos acoja, porque su crecimiento es muy lento, y que tal vez tampoco comeremos de su fruto. Pero, no obstante, lo plantamos porque esperará algún día por otros".

José Saramago

 

Sorolla mar de

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
3 comentaris
lectures 109 lectures


MOLT URGENT NO RESPONGUEU A LA LLISTA DE CORREU

Benvolgudes i benvolguts,

Ens estem trobant amb un problema que no s'havia donat fins ara. Resulta que quan rebeu una recomanació de la llista de prevenció í mediació comunitària és important que sobretot no contesteu el correu ja que esteu reenviant la resposta als 750 membres de la plataforma i això està colapsant els correus.

Si voleu comentar alguna cosa amb nosaltres, Robert Gimeno i Ana Nogueras que som els administradors, feu servir els nostres mails unicament.

rgimeno@gencat.cat   i    anogueras@gencat.cat

Moltes gràcies

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
lectures 227 lectures


Ple total a la Jornada de Castell-Platja d'Aro del 30 de juny

Els pronòstics no van arribar ni de lluny al nombre d'inscrits que varem tenir a la Jornada: 300  i una participació de més de 250 persones.

El tema s'ho valia i així ha quedat palès. L'humor i la resiliència, el treball en xarxa, el compromís, els vincles, etc.... Una organització compartida entre el CEJFE i l'ajuntament de Castell Platja d'Aro, una comissió de tècnics compromesos i il·lusionats, uns ponents de luxe i un públic molt participatiu han fet que aquest dia 30 de juny fos molt especial. La xarxa ha funcionat i tothom es pot sentir molt satisfet amb la feina feta. Agraïments a tothom per aquest regal.

Us deixem el vídeo que il·lustra la tasca que aquest municipi ha dut a terme sobre el treball en xarxa.

https://www.youtube.com/watch?v=H7pBIW7UJfE&lis

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 301 lectures


Curs de formació a Tarragona

Com cada any, l'equip de prevenció i mediació comunitària realitza, en col·laboració amb el CEJFE, cursos al voltant de l'analisi i la gestió dels conflictes per aquells municipis amb els que s'està treballant. Son cursos que van dirigits principalment a tècnics i professinals que treballen en l'àmbit municipal, siguiin o no treballadors de l'ajuntament, relaciomnats amb la intervenció amb infants i joves.
Durant els dies 2, 4, 9 i 11 de juliol en farem un a Tarragona. Aquest curs, vol donar resposta a totes aquelles persones que es van quedar sense plaça en el curs d'El Vendrell i que en tindran prioritat. També hi podran accedir les persones interessades i que compleixin els requisits recollits en el triptic.
El tríptic el podeu trobar

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
1 comentari
lectures 202 lectures


Jornada a Castell Platja d'Aro

jorn_prevencio_habilitats_vida_programa20140630.pdf

El proper 30 de juny de 2014 i durant tot el mati, es farà a Castell Platja d'Aro la Jornada: "Habilitats per a la vida. De tu a tu alimentem les relacions" Aquesta jornada l'organitzen de forma conjunta l'ajutament de Castell Platja d'Aro amb el CEJFE

La inscripció està oberta

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 251 lecturessegüent >>    


Darrers comentaris