Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Blog de Prevenció

Ajuda

Darreres entrades
Las neuronas espejo

Hola

Us deixem un petit resum d'un apartat del llibre: EL CEREBRO DEL NIÑO (Daniel J. Siegel y Tina Pyne Bryson / Ed. Alba) Aquí es tracta bàsicament sobre la relació entre pares i fills i com les activitats que comparteixen ajuden al desenvolupament i l'equilibri del nen i també a la convivència.

Las neuronas espejo[1].pdf

Moltes de les coses que s'expliquen es poden extrapolar a la tasca que realitzem els professionals compromesos en l'atenció a nens i a joves. 

Ja teniu les referències per si el llibre us interessa!

Salut!


 

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 142 lectures


¿Que delatan nuestras emociones?

Separar la lògica de la emoció, és el que acostumem a fer amb l'argument que per analitzar les situacions objectivament hem de deixar de banda les emocions!

Però la neurociència ens convida a mirar les coses des d'un altre prisma...

Un article de Jenny Moix Queraltó, que va sortir publicat a El País el passat dia 5.01.2014.

Qué delatan nuestras emociones.doc

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 114 lectures


L'art de posar límits

Els professionals que treballem en el camp de la infància i la joventut sabem de la importància de posar límits durant tot el procés educatiu. Límits que comencen des de la més petita infància i que s'han de continuar posant, adaptant-los al procés de creixement.  Però moltes vegades, els límits s'entenen més com una forma de sancionar que com una eina educativa....

Us deixem aquí un article molt interessant de la Eva Rodriguez Frigol,  publicat al butlletí d'inf@ncia núm. 74 de gener de 2014

Lart de posar límits.pdf

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 125 lectures


Molt bones a tothom...

Tan sols unes paraules per a saludar-vos i desitjar que l'entrada d'aquest 2014 hagi estat molt bona... Ja fa dies que estem en marxa i que voltem pels municipis amb els que  col·laborem... Estem molt il·lusionats amb tots els projectes que tenim pel davant i amb un molt especial per a nosaltres...

Aquest any el programa de Prevenció i Mediació Comunitària compleix 10 anys d'existència i volem celebrar-ho amb diferents actes que us anirem explicant conforme es vagin concretant.

De moment tenim dos fronts oberts. El primer és que estem preparant una difusió propera i interactiva del llibre digital que varem presentar el passat dia 17.12.2013 "

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
4 comentaris
lectures 229 lectures


Moltes gràcies a tothom

Ahir varem presentar el llibre digital Escenaris del diàleg. Més enllà de la mediació a la jornada anual del Programa de Prevenció i Mediació Comunitària.

Us volem agraïr la vostra presència i participació activa en aquest espai de trobada, que  per a molta gent ho és de  retrobada! Aquest any hem tancat una etapa molt important de la feina engegada l'any 2010 i posem al vostre abast l'enllaç perquè pugueu tenir accès a la publicació que esperem us aporti elements de reflexió però també eines per la tasca tan important que hem de fer cada dia a

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris
lectures 133 lecturessegüent >>    

Darreres entrades

Darrers comentaris